Pieczenie

Zapiekanka estońska z kaszy, mięsa i kiszonej kapusty. Sycąca i tania
Zapisz na później
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i kurczakiem
oprac. Katarzyna Gileta

Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i kurczakiem

Zapisz na później
Król wśród świątecznych słodkości. Aromatyczny piernik w prostym przepisie
Zapisz na później
Łosoś zapiekany w cieście francuskim
oprac. Katarzyna Gileta

Łosoś zapiekany w cieście francuskim

Zapisz na później
Polędwiczki wieprzowe w sosie barbecue
oprac. Katarzyna Gileta

Polędwiczki wieprzowe w sosie barbecue

Zapisz na później
Skrzydełka kurczaka na ostro
oprac. Katarzyna Gileta

Skrzydełka kurczaka na ostro

Zapisz na później
Pomarańczowe purée z pieczonych warzyw z mleczkiem kokosowym
Zapisz na później
Zebra w nowej wersji. Ten deser skusi każdego łasucha
oprac. Katarzyna Gileta

Zebra w nowej wersji. Ten deser skusi każdego łasucha

Zapisz na później
Udka kurczaka z pysznym farszem. Idealne na świąteczny obiad
Zapisz na później
Chleb pszenny na zakwasie żytnim
oprac. Katarzyna Gileta

Chleb pszenny na zakwasie żytnim

Zapisz na później