oprac. Katarzyna Gileta16 kwietnia 2020, 14:02ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJak wykorzystać skórkę od banana? Po spożyciu banana zwykle skórka ląduje w koszu. Wcale nie musi tak być. Skórka od banana posiada wiele właściwości odżywczych i można ją zastosować do wielu rzeczy. Oto kilka przykładów jej użycia. kuchnia owoce banan domowe sposoby skórka skórka od banana +3Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO