oprac. Katarzyna Gileta15 października 2019, 15:27ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJadalne kasztany. Nie przegap sezonu Kasztany to nie tylko element pięknego krajobrazu jesieni. Mogą być również pyszną przekąską lub dodatkiem do wielu potraw i ciast. Dlaczego warto skusić się i spróbować jadalnych kasztanów? kasztany włoska kuchnia jadalne kasztany Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO