oprac. Katarzyna Gileta23 października 2019, 14:34ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJCzym się różni kapusta kiszona od kwaszonej? Problem pojawia się już w samym nazewnictwie. Różnica poleca na tym, że jedna to produkt fermentacji mlekowej, czyli kiszenia, a druga jest konserwowana octem. Tej drugiej starajmy się unikać, bo nie jest uważana za zdrową. Zobacz film. kapusta ocet kiszona kapusta kapusta kwaszona +1Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO