Trwa ładowanie...
d2owh2p
Czy warto używać aluminiowych tacek do grillowania? Katarzyna Bosacka wyjaśnia

Czy warto używać aluminiowych tacek do grillowania? Katarzyna Bosacka wyjaśnia

Katarzyna Bosacka, ekspertka zdrowego odżywiania, tłumaczy, dlaczego kontrowersyjne tacki aluminiowe są lepszym rozwiązaniem, niż pieczenie na otwartym ogniu.

Mi tam że przez Aluminiowe do alumRozwiń

Transkrypcja:

Mi tam że przez Aluminiowe do aluminium Ja bym już też nie przesadzał A lepiej grillować z tacką niż bez tacki z aluminium może być taki problem że Kobiety zwłaszcza bo to dotyczy około 20% Kobiet My jesteśmy bardziej wrażliwe na nick Nikiel jest jednym z metali które nas najczęściej Uczula ja mam Uczulona na nikiel córka w domu Więc my się wystrzegać rzeczywiście wszelki Metalowe rzeczy Ale jak przychodzi do grillowania No to już trudno nie mamy wyborów Nie mamy tacek drewnianych Ani żadnych innych lepiej dla naszego zdrowia Dbałość o zdrowie to też jest sztuka wyboru prawda więc lepiej już z grillować na tej tacce aluminiowej Stuhr a może nawet trochę Tego niklu się uwolni do tego mięsa Niż po prostu upiec to na takim O otwartym ogniu i dostarczyć dużo więcej Substancje rakotwórcze
d2owh2p
d2owh2p
Więcej tematów