Klaudia Stabach28 kwietnia 2019, 11:48ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJCzy warto używać aluminiowych tacek do grillowania? Katarzyna Bosacka wyjaśnia Katarzyna Bosacka, ekspertka zdrowego odżywiania, tłumaczy, dlaczego kontrowersyjne tacki aluminiowe są lepszym rozwiązaniem, niż pieczenie na otwartym ogniu. katarzyna bosacka grill grillowanie grillowane mięso mięso z grilla +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO