Trwa ładowanie...
d1yum5i
22-02-2009 11:33

Surówka z kapusty pekińskiej

Przepis

Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej pasuje do grillowanych, gotowanych i pieczonych mięs. Pięknie prezentuje się na talerzu. Myślę, że skusi każdego niejadka.

d1yum5i
4.0
(1 głos)
Oceń:
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-4

Okazja:
123
Źródło: 123
Składniki
  • 1/2 kapusty pekińskiej
  • zielony ogórek
  • duży pomidor
  • pół świeżej czerwonej papryki
  • 3 łyżki kukurydzy konserwowej
  • majonez, sól, pieprz
Przepis

Kapustę kroimy, płuczemy, kładziemy na durszlak, aby obciekła z wody. Ogórka kroimy w plastry. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Paprykę kroimy w paski. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy kilka łyżek majonezu i doprawiamy do smaku.

Przepis dodał użytkownik catherina_sz

Surówka z kapusty pekińskiej
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1yum5i
d1yum5i
d1yum5i
d1yum5i
Więcej tematów
d1yum5i