Trwa ładowanie...
d3n97m3
Dlaczego warto jeść kalafiora?
TVPTVP/Pytanie na śniadanie
abc gotowania

Dlaczego warto jeść kalafiora?

Niepozorne warzywo pełne witaminy C i cennego błonnika. Doskonale smakuje z masłem i bułką tartą, ale można go jeść również na surowo. Np. w prostej i szybkiej sałatce.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d3n97m3

Niepozorne warzywo pełne witaminy C i cennego błonnika. Doskonale smakuje z masłem i bułką tartą, ale można go jeść również na surowo. Paulina Hofman w programie "Pytanie na śniadanie" zachęcała do regularnego spożywania tego warzywa. Blogerka kulinarna wraz z Marceliną Zawadzką przygotowała prostą sałatkę z kalafiorem w roli głównej.

Zupa kalafiorowa z krewetkami

7 idealnych kulinarnych par

Kalafior w chrupiącej panierce

d3n97m3

Podziel się opinią

Share
d3n97m3
d3n97m3