Trwa ładowanie...

Pyszna wiosenna tarta w dwóch wydaniach

Przepisy prezentuje Artur Moroz.

dm457zh
dm457zh

Tarta to danie wielofunkcyjne. Możemy przygotować je zarówno na słodko, jak i na słono. Wystarczy do ciasta dodać ulubione dodatki. Artur Moroz zaprezentowała przepis na tartę z łososiem wędzonym i szparagami oraz tartę z botwinką, ogórkiem, czosnkiem i boczkiem.

Tarta z łososiem wędzonym i szparagami
Składniki:
4 szt. szparagów
100 ml śmietany 30 proc.
50 g ricotta
2 jajka
Ciasto francuskie (arkusz)

Tarta wiosenna
Składniki:
1 pęczek botwiny
1 ogórek
1 ząbek czosnku
Pęczek kopru, sól, pieprz
100 g boczku
100 ml śmietany
2 jajka

dm457zh
dm457zh
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dm457zh
Więcej tematów