Trwa ładowanie...
d4detro
31-07-2015 16:52

Duszone warzywa z patelni

Przepis
4.3
(20 głosów)
Oceń:
d4detro
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

2-3

Składniki
  • 1 cebula
  • 1 marchew
  • 200 g cukinii
  • 150 g pieczarek
  • 200 g brokułów
  • 200 g kalafiora
  • 3 łyżki oleju do smażenia
  • pół szklanki bulionu
Przepis

Pokrój cebulę, marchew, pieczarki i cukinie na średnio grube plasterki. Kalafior i brokuł podziel na mniejsze różyczki. Podsmaż na patelni cebulę wraz z pieczarkami. Dodaj wcześniej przygotowane warzywa i smaż do czasu, aż staną się miękkie. Dolej bulion i dobrze wymieszaj. Duś przez 3 minuty.

Przepis poleca Piotr Murawski, szef kuchni Knorr

Duszone warzywa z patelni
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4detro
d4detro
d4detro
d4detro
Więcej tematów
d4detro

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj