Wczoraj był rosół, a dziś pyszna pasta na kanapki. Prosty przepis
Ma przepiękny kolor, jest aksamitna i bardzo smaczna. To smaczne smarowidło do kanapek, tortilli i naleśników. Na dodatek przepis jest banalnie prosty. Więcej pyszności znajdziecie w książce Anny Lesz "Bez marnowania. Kuchnia zero waste".
Redakcja WP Kuchnia
- Czas przygotowania: Do 30 minut
- Rodzaj kuchni: Kuchnia polska
- Okazja: Dla dzieci
- Sposób przygotowania: Na zimno
- Główne składniki :
Składniki
- 4 duże marchewki
- 1 korzeń pietruszki
- kawałek pora
- kawałek selera
- 1 puszka białej fasoli
- 4 łyżki sera feta
- kilka łyżek kukurydzy konserwowej
- sól, pieprz i słodka papryka do smaku
Przepis
- Zblenduj wszystkie składniki i gotowe.
Źródło artykułu: kuchnia.wp.pl