Smakołyki z ogniska. Pyszna konkurencja dla grilla
Kiełbasiany klasyk
Ogniska kojarzą się z dzieciństwem, koloniami i śpiewem z żarem ognia w tle. Taka uczta pod chmurką, z pyszną pieczoną kiełbasą, niesłusznie przegrywa z popularnym grillem, który możemy rozłożyć praktycznie wszędzie. Ogniska natomiast wymagają specjalnego miejsca, ostrożności i pewnego sprytu, jak rozpalić je prawidłowo. Na ognisku królują kiełbasy, ale to nie jedyne produkty, które można upiec. Podpowiadamy, co warto nabić na patyki i upiec nad ogniem.
Ogniska kojarzą się z dzieciństwem, koloniami i śpiewem z żarem ognia w tle. Taka uczta pod chmurką, z pyszną pieczoną kiełbasą, niesłusznie przegrywa z popularnym grillem, który możemy rozłożyć praktycznie wszędzie. Ogniska natomiast wymagają specjalnego miejsca, ostrożności i pewnego sprytu, jak rozpalić je prawidłowo. Na ognisku królują kiełbasy, ale to nie jedyne produkty, które można upiec. Podpowiadamy, co warto nabić na patyki i upiec nad ogniem.