Katarzyna Gileta12 grudnia 2018, 08:40ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJRozgrzewający gulasz wołowy. Pyszności z kociołka Odkryj więcej Letnie drożdżówki z morelami i kruszonką. Słodka klasyka do kawki ZAPISZ ZAPISANO Grillowana kiełbasa z najlepszymi dodatkami. Już więcej nie podasz jej ze zwykłą kromką ZAPISZ ZAPISANO Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Gulasz to jedna z obowiązkowych pozycji w jesiennym i zimowy menu. Rozgrzewa, syci, dostarcza energii. Mamy dla was przepis na klasyczny wołowy gulasz z dodatkiem pomidorów. obiad mięso gulasz Zwiń Rozwiń