Ponad 120 minut

Śledzie pod cebulowo-pomidorową pierzynką. Palce lizać
Zapisz na później
Bigos myśliwski. Kociołek pełen pyszności
Zapisz na później
Pasztet z gęsi z suską sechlońską. Specjał nie tylko na Święta
Zapisz na później
Tradycyjna kutia. Bogactwo bakalii na wigilijnym stole
Zapisz na później
Chleb we włoskim stylu. Zawsze się udaje
oprac. Katarzyna Gileta

Chleb we włoskim stylu. Zawsze się udaje

Zapisz na później
Pasztet świąteczny
Zapisz na później
Gęsie nóżki confit z modrą kapustą. Specjalność Ewy Wachowicz
Zapisz na później
Kiełbasa ze słoika. Domowy specjał na kanapki
Zapisz na później
Kiszka pasztetowa według przepisu z 1931 r. Warto przypomnieć sobie ten smak
Zapisz na później
Zrazy polowe Napoleona I. Receptura z 1882 roku
oprac. Katarzyna Gileta

Zrazy polowe Napoleona I. Receptura z 1882 roku

Zapisz na później