Trwa ładowanie...
d5lgs3b
d5lgs3b

Meksykańskie roladki z warzywami

Przepis

Autorka bloga "Kulinarna chwila" podzieliła się z nami poprzez dziejesiewp.pl, przepisem na meksykańskie roladki z mięsem i warzywami. Roladki przygotujemy w pół godziny. Są pyszne i soczyste.

3.0
(2 głosy)
Oceń:
d5lgs3b
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

4

Meksykańskie roladki z warzywami
Składniki
  • ½ kg schabu
  • warzywa na patelnie po meksykańsku
  • olej do smażenia
  • jajko
  • bułka tarta do panierki
  • pieprz
  • sól
Przepis

Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. Warzywa prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przyprawa, które znajdują się w środku opakowania. Warzywny farsz nakładamy po łyżce na środek mięsa. Zwijamy w kopertki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Roladki gotowe.

Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Meksykańskie roladki z warzywami
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki
d5lgs3b

Podziel się opinią

7
4
Share
d5lgs3b
d5lgs3b

d5lgs3b
d5lgs3b
d5lgs3b