Meksykańskie roladki z warzywami
Autorka bloga "Kulinarna chwila" podzieliła się z nami poprzez dziejesiewp.pl, przepisem na meksykańskie roladki z mięsem i warzywami. Roladki przygotujemy w pół godziny. Są pyszne i soczyste.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 4 |
Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. Warzywa prużymy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przyprawa, które znajdują się w środku opakowania. Warzywny farsz nakładamy po łyżce na środek mięsa. Zwijamy w kopertki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Roladki gotowe.
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Kategoria przepisów | |
Rodzaj potrawy | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze