WAŻNE
TERAZ

Upadł rząd we Francji. Nie uzyskał wotum zaufania

Małgorzata Socha pokazała zdjęcie z kuchni. Oto co jada na co dzień

Małgorzata Socha podzieliła się z fanami zdjęciem ze swojej kuchni. Przy okazji zdradziła, co podaje swoim dzieciom i jak dba o ich odporność. Widać, że świeże owoce są w jej diecie niezwykle ważne.

Małgorzata Socha pokazała swoją kuchnię
Źródło zdjęć: © ONS.pl

Gdy Dorota Szelągowska pokazała zdjęcia swojej kuchni, fani jej programów oszaleli. Nie mogli się doczekać, aż zobaczą, jak mieszka ich ulubiona prezenterka, która na co dzień pomaga Polakom w urządzaniu mieszkań. Małgorzata Socha, podobnie jak Szelągowska, również wzbudziła emocje.

Małgorzata Socha pokazała, co podaje dzieciom

Ze zdjęcia możemy wywnioskować, że aktorka lubi jasne, stylowe wnętrza, bez wymyślnych dekoracji czy jaskrawych kolorów. Na opublikowanej fotografii Socha wygląda wyjątkowo radośnie. Nie zabrakło jednak komentarza zatroskanej fanki, która martwi się, że aktorka jest już zbyt szczupła. "Pani Małgosiu, co pani je i czy w ogóle?" – zapytała.

Widać jednak, że Socha dba o zdrowie swoje i swojej rodziny. Na kuchennym blacie trzyma ananasa, banany, gruszki, awokado i inne owoce. Właśnie to awokado wzbudziło wątpliwości u jednej z obserwatorek, która zasugerowała Sosze, by zastąpiła je innym owocem lub warzywem. Zwróciła uwagę na uprawę awokado – producenci masowo wycinają lasy w Ameryce Łacińskiej właśnie pod uprawę tego owocu. Do tego do wyhodowania kilograma awokado potrzeba tysiąca litrów wody. To jednak wciąż o wiele mniej niż zużywa się przy hodowli krów przeznaczonych na ubój – na kilogram wołowiny przeznacza się aż 15 tys. litrów wody.

W swoim wpisie aktorka przypomniała o czymś, o czym niektórzy z nas mogli zapomnieć – stosowaniu probiotyku podczas stosowania antybiotyku. Jesień to przecież okres przeziębień i zachorowań, przez co ważne jest dbanie o odporność. Jeśli jednak podanie antybiotyku będzie konieczne, warto pamiętać o ochronie mikroflory jelit i stosowaniu probiotyku.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Zobacz także: Popularny mit związany z grzybami. Skutki mogą być śmiertelne

Źródło artykułu:

Wybrane dla Ciebie

Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Biedronka zaszalała z ceną, Lidl też kusi. Ta niedoceniona ryba jest przepyszna z piekarnika
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Dietetyczka poleca ten ser na odchudzanie. Sporo białka i kremowa konsystencja
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Karkówkę piekę tylko w tej temperaturze. Zawsze wychodzi soczysta i delikatna
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Smażę na nim kurki zamiast na maśle. Wychodzą smaczniejsze i chrupiące, ale się nie przypalają
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany