oprac. Katarzyna Gileta16 stycznia 2020, 14:08ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJJak wykorzystać karczochy w kuchni? Karczochy nie są bardzo popularnymi warzywami w naszym kraju. Osoby, które je regularnie spożywają, znają jednak ich walory smakowe. Oto proste sposoby na przygotowanie posiłku z tych warzyw. Dlaczego też warto włączyć je do swojej diety? kuchnia zielone warzywa przepis karczochy wartości odżywcze +2Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO