Trwa ładowanie...
d2mcw74
d2mcw74

Bożonarodzeniowy śledzik z dodatkiem hiszpańskich oliwek

Przepis

Polski śledź skąpany w hiszpańskiej oliwie. Do tego solidna porcja oliwek i kawioru. Brzmi pysznie? Śledź w takim wydaniu będzie królem świątecznego stołu.

Oceń jako pierwszy:
d2mcw74
Czas przygotowania:
Rodzaj kuchni:
Na ile osób:

3-4

Okazja:
Bożonarodzeniowy śledzik z dodatkiem hiszpańskich oliwek
123RF
Bożonarodzeniowy śledzik z dodatkiem hiszpańskich oliwek
Składniki
Przepis

W miseczce wymieszaj kawior, oliwę z oliwek oraz ocet jabłkowy. Następnie dodaj zielone hiszpańskie oliwki. Odstaw na godzinę do lodówki, aby wszystkie smaki dobrze się połączyły. Następnie pokrój paprykę oraz śledziki w plastry o grubości 1 cm, dodaj do wcześniej przygotowanych składników i delikatnie połącz.

Przepis dodał użytkownik Natalia_cooking

Bożonarodzeniowy śledzik z dodatkiem hiszpańskich oliwek
Kategoria przepisów
Rodzaj potrawy
Sposób przygotowania
Główne składniki
d2mcw74

Podziel się opinią

1
Share
d2mcw74
d2mcw74

d2mcw74
d2mcw74
d2mcw74