Anna Starmach pokazała swoją wersję bułeczek cynamonowych. Wyglądają pysznie

Bułeczki cynamonowe to jeden ze skandynawskich przysmaków, który zawładnął całym światem. Trudno się dziwić - są przepyszne, aromatyczne i bardzo proste w pieczeniu. Swoją wersją bułeczek podzieliła się Anna Starmach.

Anna Starmach pokazała swoje wypieki
Źródło zdjęć: © ONS.pl

Anna Starmach zawsze podkreśla, że jest największą fanką deserów. Dlatego w kwestii słodkich bułeczek cynamonowych mamy do niej pełne zaufanie. W swoim mediach społecznościowych pochwaliła się wypiekiem. Słodkie, aromatyczne i rumiane robią ogromne wrażenie.

Przepis na bułeczki cynamonowe Anny Starmach

"A do jutrzejszej kawy proponuję wam drożdżowe bułeczki z cynamonem, tzw. kanelbullar. A może ktoś zdąży je zrobić do dzisiejszej popołudniowej kawy...? Idealne nie tylko z kawą, ale też z kakao, ciepłym mlekiem i do herbaty!" – napisała w opisie pod zdjęciem.

Jej obserwatorom propozycja bułeczek cynamonowych przypadła bardzo do gustu. Pod postem posypały się komentarze i obietnice sprawdzenia przepisu. "U mnie są właśnie dzisiaj. Zajadamy całą rodziną", "W sobotę myślę je zrobić! Dziękuję za przepis", "Są przepyszne. Znikają raz-dwa ", "Genialne. Zdecydowanie lepsze niż te z Ikea", "Ooo zjadłabym! Na pewno są przepyszne" – pisali internauci.

Przepis na przepyszne bułeczki cynamonowe znajdziecie tutaj.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Zobacz także: Jak zbierać grzyby? Ekspert wyjaśnia, gdzie popełniamy błąd

Źródło artykułu:

Wybrane dla Ciebie

Jeśli widzisz to na opakowaniu z mięsem, lepiej nie kupuj. Możesz poważnie się zatruć
Jeśli widzisz to na opakowaniu z mięsem, lepiej nie kupuj. Możesz poważnie się zatruć
Wiesz, kiedy pić siemię lniane? Pora dnia ma ogromne znaczenie
Wiesz, kiedy pić siemię lniane? Pora dnia ma ogromne znaczenie
Doświadczony rolnik poradził mi, kiedy podlewać warzywa. Teraz są wielkie, soczyste i nie pękają
Doświadczony rolnik poradził mi, kiedy podlewać warzywa. Teraz są wielkie, soczyste i nie pękają
Gasi pragnienie jak arbuz, pomaga trzymać ciśnienie w ryzach. Tak wybierzesz najsoczystszy okaz
Gasi pragnienie jak arbuz, pomaga trzymać ciśnienie w ryzach. Tak wybierzesz najsoczystszy okaz
Te napoje szkodzą w upały. Eksperci radzą, by ich unikać
Te napoje szkodzą w upały. Eksperci radzą, by ich unikać
Nigdy nie jedz tak arbuza. To połączenie może uszkadzać wątrobę, a wielu tak robi
Nigdy nie jedz tak arbuza. To połączenie może uszkadzać wątrobę, a wielu tak robi
Co się stanie, jeśli będziesz jadł ogórki? Zmiany są zauważalne już przy 1 sztuce dziennie
Co się stanie, jeśli będziesz jadł ogórki? Zmiany są zauważalne już przy 1 sztuce dziennie
To mięso ma mało kalorii, tłuszczu i cholesterolu. W Polsce zjesz je tylko w kilku miejscach
To mięso ma mało kalorii, tłuszczu i cholesterolu. W Polsce zjesz je tylko w kilku miejscach
Zapomnij o chia i siemieniu lnianym. Ten kisiel to balsam na jelita i żoładek
Zapomnij o chia i siemieniu lnianym. Ten kisiel to balsam na jelita i żoładek
Boimy się tak jeść. Dietetyk podkreśla, że to uszczelnia jelita i zmniejsza stany zapalne
Boimy się tak jeść. Dietetyk podkreśla, że to uszczelnia jelita i zmniejsza stany zapalne
Najbardziej zanieczyszczone warzywo, a Polacy zajadają. Niestety wyniki badań nie dają złudzeń
Najbardziej zanieczyszczone warzywo, a Polacy zajadają. Niestety wyniki badań nie dają złudzeń
Mama nie wyrzuca, a robi nawóz. Wszyscy zazdroszczą jej słodkości i rozmiaru pomidorów
Mama nie wyrzuca, a robi nawóz. Wszyscy zazdroszczą jej słodkości i rozmiaru pomidorów