Agnieszka Dygant pozuje z rosołem. Fani zazdroszczą widoków

Zbliża się weekend, a wiadomo, że jak niedziela, to rosół. Agnieszka Dygant zajada się przysmakiem polskiej kuchni w pięknej scenerii.

Agnieszka Dygant pokazała, co je na obiad
Źródło zdjęć: © ONS.pl

Agnieszka Dygant w swoich mediach społecznościowych podzieliła się tym, co je na obiad. Ku zaskoczeniu jej obserwatorów nie jest to ekskluzywne danie, a tradycyjny polski rosół. Aktorka postanowiła skorzystać z pięknej jesieni i zajada się posiłkiem w ogrodzie. Celebrytka pozuje z talerzem i garnkiem pełnym pysznej zupy. Zdjęcie podpisała krótko: "pojedzone".

Fani skarżyli się, że aktorka "narobiła im smaka". Pod fotografią pojawiło się wiele komentarzy. "Rosół najlepszy" – napisała jedna z internautek. "My też dziś jemy rosół. Pozdrowienia dla pani" – skomentowała następna. "Aga, skąd masz talerze mojej mamy? Nie mów, że jesteś u niej na obiedzie" – zażartował fan.

Rosół – sposób na przeziębienie

Rosół to sprawdzony domowy sposób na przeziębienie i wzmocnienie organizmu, który stosowały z powodzeniem nasze babcie i mamy. Rosół nie tylko rozgrzewa, ale jednocześnie stymuluje pracę układu odpornościowego. Ponadto łagodzi katar, uporczywy kaszel i zmniejsza stany zapalne. Zawiera też niezbędne witaminy i minerały, w tym witaminę A, E, wapń i potas. Charakterystyczne oka, czyli tłuszcz unoszący się na powierzchni, działają niczym balsam na obolałe gardło.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Zobacz także: Jak zbierać grzyby? Ekspert wyjaśnia, gdzie popełniamy błąd

Wybrane dla Ciebie

Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy można jeść spleśniały ser po odkrojeniu pleśni? Wiele osób wciąż nie wie
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Czy obraną cebulę trzeba przechowywać w lodówce? Wiele osób wciąż popełnia błąd
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Dodaj do rosołu w całości. Będzie idealnie klarowny i nabierze pięknego koloru
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Mięso idealne dla dzieci oraz seniorów. Ogrom minerałów i białka, a mało tłuszczu
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Tych grzybów nigdy nie susz. Tracą smak, konsystencję, a nawet stają się niestrawne
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Znajdziesz w każdym warzywniaku, ale zapomniana. Doskonała na stłuszczoną wątrobę i problemy z jelitami
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Najdroższe grzyby. Kilogram kosztuje 250 tys. zł, ale niewielu odważy się je zbierać
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Kiedyś jadali go tylko chińscy cesarze. Dziś ten grzyb rośnie też w Polsce, ale jest mało znany
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw
Dietetyk stawia sprawę jasno. Tyle jajek można zjeść w ciągu tygodnia bez obaw
Chińczycy jedzą na kilogramy, tak jak Polacy śliwki. Spowalnia starzenie, chroni przed rakiem
Chińczycy jedzą na kilogramy, tak jak Polacy śliwki. Spowalnia starzenie, chroni przed rakiem
Ulubiona "Faworytka" na przetwory już w sprzedaży. Lidl i Biedronka ścigają się w promocji
Ulubiona "Faworytka" na przetwory już w sprzedaży. Lidl i Biedronka ścigają się w promocji
Zapomnij o drogich suplementach. Ten napój kosztuje grosze, a działa zbawiennie na jelita i trzustkę
Zapomnij o drogich suplementach. Ten napój kosztuje grosze, a działa zbawiennie na jelita i trzustkę