Trwa ładowanie...
22-10-2015 12:51

Gotowanie na ekranie: papryka na cztery sposoby

Jest zdrowa, zawiera czterokrotnie więcej witaminy C niż cytryna i może stanowić bazę dla wielu potraw. Mowa oczywiście o papryce. Warto ją jeść szczególnie jesienią, gdy jesteśmy bardziej podatni na infekcje. W dodatku o tej porze roku kosztuje najmniej

d21x3o7
d21x3o7

.

Piotr Kucharski w kuchni "Dzień Dobry TVN" przygotował dania z papryką w roli głównej. Wśród jego propozycji znalazły się: potrawka z papryki z wieprzowiną, sałatka z pieczonych kolorowych papryk, pulpeciki z sosem paprykowym oraz faszerowane papryki.

d21x3o7
d21x3o7
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d21x3o7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj