Trwa ładowanie...
TVP/Pytanie na śniadanie
błonnik
26-08-2015 15:21

Dlaczego warto jeść kalafiora?

Niepozorne warzywo pełne witaminy C i cennego błonnika. Doskonale smakuje z masłem i bułką tartą, ale można go jeść również na surowo. Np. w prostej i szybkiej sałatce.

d7ehl2v
d7ehl2v

Niepozorne warzywo pełne witaminy C i cennego błonnika. Doskonale smakuje z masłem i bułką tartą, ale można go jeść również na surowo. Paulina Hofman w programie "Pytanie na śniadanie" zachęcała do regularnego spożywania tego warzywa. Blogerka kulinarna wraz z Marceliną Zawadzką przygotowała prostą sałatkę z kalafiorem w roli głównej.

d7ehl2v
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d7ehl2v
Więcej tematów