Trwa ładowanie...

Czy warto jeść mięso z indyka?

Dostojniejszy niż kurczak, zdrowszy niż wieprzowina. Można go podać w postaci pieczeni, kotleta lub na kanapce. Świetnie smakuje również faszerowany. Katarzyna Bosacka sprawdziła, czy to na pewno zdrowszy wybór mięsa.

d41ln9e
d41ln9e

Dostojniejszy niż kurczak, zdrowszy niż wieprzowina. Można go podać w postaci pieczeni, kotleta lub na kanapce. Świetnie smakuje również faszerowany. Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę mięso z indyka. Podpowiedziała, co siedzi w jego składzie, czym kierować się przy zakupie i jak należy użyć poszczególnych części indyka.

d41ln9e
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d41ln9e
Więcej tematów