Trwa ładowanie...

Czy warto jeść mięso z indyka?

Dostojniejszy niż kurczak, zdrowszy niż wieprzowina. Można go podać w postaci pieczeni, kotleta lub na kanapce. Świetnie smakuje również faszerowany. Katarzyna Bosacka sprawdziła, czy to na pewno zdrowszy wybór mięsa.

d21x3o7
d21x3o7

Dostojniejszy niż kurczak, zdrowszy niż wieprzowina. Można go podać w postaci pieczeni, kotleta lub na kanapce. Świetnie smakuje również faszerowany. Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę mięso z indyka. Podpowiedziała, co siedzi w jego składzie, czym kierować się przy zakupie i jak należy użyć poszczególnych części indyka.

d21x3o7
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d21x3o7
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj