oprac. Katarzyna Gileta9 lipca 2019, 09:47ZAPISZ ZAPISANO UDOSTĘPNIJSKOMENTUJWłoskie cannelloni z nietypowym farszem Jeżeli lubisz makarony i włoskie dania, ta potrawa jest dla ciebie. Cannelloni kojarzą nam się z farszem z mięsa mielonego i dodatków. Ale można je też zrobić w wersji ziemniaczanej z pieczarkami. Mamy dla ciebie prosty przepis. makaron włoska kuchnia cannelloni Zwiń opis materiału Rozwiń opis materiału Odkryj więcej Kluski, które zawstydzą leniwe i kopytka. Do masy dodaję tanie warzywo ZAPISZ ZAPISANO Truskawki polej octem. Od pierwszego spróbowania pokochasz ten smak ZAPISZ ZAPISANO Szybki, chrupiący i pełen smaku. Zamiast podawać bób z masłem, robię tę mieszankę ZAPISZ ZAPISANO Młoda kapustka na obiad w sycącym daniu, a i tak są pytania o dokładki ZAPISZ ZAPISANO Zamiast gotować, upiekłam i włożyłam do burgera. Każdy się zajadał ZAPISZ ZAPISANO Weź 2 ogórki, ser i kilka składników do doprawienia. Sałatka o niebo lepsza niż mizeria ZAPISZ ZAPISANO Marynata do skrzydełek na grilla. Olej, przyprawy i 1 dodatkowy produkt zrobią robotę ZAPISZ ZAPISANO