Trwa ładowanie...

Szarlotka krucho-drożdżowa wg przepisu uczestniczki "Bake Off - Ale ciacho!"

Krysia Banaczkowska zdradziła nam sekret swojego ulubionego ciasta: szarlotki krucho-drożdżowej!

d28z25p
d28z25p

Ma 59 lat i pochodzi ze Starachowic. Krysia Banaczkowska piecze od 10 lat i jest samoukiem. Odpoczywa przy pieczeniu, szydełkowaniu i robieniu na drutach. Jej największą pasją są jednak wypieki. Nam zdradziła sekret swojego ulubionego ciasta: szarlotki krucho-drożdżowej!

Oglądaj "Bake Off - Ale Ciacho" w poniedziałek o godz. 21.45 na kanale TVP2.

Więcej o programie: bakeoff.tvp.pl.

d28z25p
d28z25p
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d28z25p
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj