Trwa ładowanie...

Słodko-kwaśny deser z rabarbaru

Rabarbar z grilla to świetny pomysł na wakacyjny deser. Gosia Molska zapiekła go razem z cukrem i przyprawami. Tak przygotowany rabarbar doskonale smakuje z gęstym jogurtem naturalnym i filetami z pomarańczy - przed podaniem składniki należy umieścić warstwami w pucharku lub eleganckim słoiku.

d284iud
d284iud

Rabarbar z grilla to świetny pomysł na wakacyjny deser. Gosia Molska w plenerowej kuchni "Pytania na śniadanie" zapiekła go razem z cukrem i przyprawami. Tak przygotowany rabarbar doskonale smakuje z gęstym jogurtem naturalnym i filetami z pomarańczy - przed podaniem składniki należy umieścić warstwami w pucharku lub eleganckim słoiku.

d284iud
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d284iud
Więcej tematów