Ponad 120 minut

Odrywane drożdżowe bułeczki z wanilią i anyżem
Zapisz na później
Bœuf bourguignon. Klasyczny francuski gulasz, który rozgrzewa i koi
Zapisz na później
Zupa rybna z makreli. Przepis Jakuba Kuronia
oprac. Katarzyna Gileta

Zupa rybna z makreli. Przepis Jakuba Kuronia

Zapisz na później
Pasztet wiejski, czyli teryna w boczku
oprac. Katarzyna Gileta

Pasztet wiejski, czyli teryna w boczku

Zapisz na później
Kaczka pieczona z figami w syropie. Obiad na specjalne okazje
Zapisz na później
Gęsi pipek, czyli nadziewana gęsia szyja. Staropolski specjał
Zapisz na później
Gruziński kapuśniak. Aromatyczna i rozgrzewająca zupa na jesień
Zapisz na później
Korzenne konfitury śliwkowe. Doskonałe do mięsa, wędlin i serów
Zapisz na później