Trwa ładowanie...
d2hsd7c
Karol Okrasa o nietypowych połączeniach na świątecznym stole

Karol Okrasa o nietypowych połączeniach na świątecznym stole

Ryby i słodkie owoce? Takie kontrastowe zestawy podpowiada Karol Okrasa. Szef kuchni na warsztatach kulinarnych "Wigilia z Lidlem" #DzielmySięRadością zdradził nam swoje patenty nie tylko na karpia i śledzie.

Karta jest śledziona Na święta znaRozwiń

Transkrypcja:

Karta jest śledziona Na święta znamy jakie ryby jeszcze warto Te które nam smakują to jest najprostszy Czy sposób w jaki można sobie w jaki można sobie sprawić by Potrawy nam smakowały Daleki jestem od tego żeby coś narzucać Ale myślę że narzucać można jedynie styl przyda Przygotowania tych ryb Bo czy to będzie karp Czy to będzie jesiotra Czy to będzie kawałek łososia troci pstrąga Świeżego oczywiście Pod kątem jeszcze mówił te Pod kątem ryby To sposób naprawienia jest kluczowy jak to zrobić żeby to możemy się atrakcyjne i myślę że warto się skusić na to żeby Przebieracie potrawa Nieco inna Niż do tej pory Statyw inspiracje oprócz tego że dzisiaj to można też przecież na kuchni Lidla dostać mnóstwo Bo choć ja jestem tam tylko dodatkiem Toczy Daria czy nawet Paweł Małecki potrafi zrobić dobrego karpia Z piernikiem na piernika akurat u niego jest Nowa święta nietypowe połączenia Owoce ryby jakie są takie najważniejsze zasady Jak łączy Kontrasty Duże kontrasty Jeżeli będziemy się tylko Mogli poruszać tej starej żeby na kuchnię bo jakoś Charakterystyczna to już będzie dobrze Czyli jeżeli ma być Słodko-kwaśne to niech będzie słodko kwaśny ale tak żeby to było czuć Nie wystarczy dodać piernika że on po prostu pojawił się w potrawie Ale trzeba go dodać na tyle żebym ja Ten który gotuje mógł rzeczywiście poczuć coś korzennego Tyle trzeba gotować bardzo często jest też jest sprawa Przygotowania potrawy jakie długo gotujemy czy ten piernik dajemy na początku czy na końcu No to już są jakieś Śniłam sobie Które każdy z nas pewnie przed chwilą ćwicząc raz czy drugi potrawę Wyrobisz
d2hsd7c
d2hsd7c
Więcej tematów