Glazurowane mini marchewki
Pysznym dodatkiem do mięsa są mini marchewki z dodatkiem miodu. Z powodzeniem mogą konkurować z popularnymi surówkami czy marchewką z groszkiem. Przepis jest banalnie prosty. Dostaliśmy go od pani Beaty na dziesie.wp.pl.
Czas przygotowania: | |
Rodzaj kuchni: | |
Na ile osób: | 4 |
Rodzaj diety: |
- Mini marchewki gotujesz w osolonej wodzie.
- Na patelni rozpuszczasz masło, dodajesz miód, chili oraz ugotowane marchewki. Smażysz około 10 minut.
- Roszponkę układasz w naczyniu po bokach, a w środku układasz mini marchewki.
Chcesz się pochwalić swoimi kulinarnymi osiągnięciami? Masz ciekawy przepis? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Kategoria przepisów | |
Sposób przygotowania | |
Główne składniki |
Podziel się opinią
Komentarze