Trwa ładowanie...
d4ioik5
Bób w pierogach, sałatce i spaghetti. Pyszne przepisy gwiazdy blogosfery

Bób w pierogach, sałatce i spaghetti. Pyszne przepisy gwiazdy blogosfery

Jola Caputa, autorka bloga PrzepisyJoli gotuje sezonowo. Teraz w jej kuchni króluje bób. I choć jest fanką tradycyjnego, gotowanego bobu z odrobiną soli i masła, wie, że tradycja może się przejeść. Dlatego eksperymentuje. Z ugotowanego warzywa robi nadzienie do pierogów, dodaje zielone fasolki do pysznego spaghetti albo robi lekką sałatkę. W kuchni zachęca do eksperymentów ale i czerpania ze smaków, które lubimy najbardziej.

Bóg który teraz jest świeża pyszneRozwiń

Transkrypcja:

Bóg który teraz jest świeża pyszne Co z nim zrobić żeby nie tylko go ugotować i polać masełkiem bo tak jest pyszny ale może się znudzić No może się znudziło i na przykład można zrobić z makaronem Gotować makaron To mam nawet na blogu Ten przepis Usmażyć boczek Papuga dawać przy Czosnku oliwy Wymieszać przepyszne danie szybkie i Tylko tyle że Bóg musi się trochę dłużej gotować żeby był miękki mięciutki No właśnie ten na przykład sałatkę można zrobić z bobu Bob ugotować Można ten ser feta Do czego roszponka Pomidor Pomidor Poza tym ebook można się do pierogów włożyć No ja Robiłam pierogi z bobem Ugotowałam bób Może podam tak przepis Ugotowałam bób ubrałam go Później Mikser z blenderem zblendowane dodałam czosnek Oliwy troszeczkę Zrobiłam taką pastę wyglądała jak z awokado Zrobiłam ciasto pierogowe normalne Zrobiłam pierogi Przepyszne
d4ioik5
d4ioik5
Więcej tematów