Trwa ładowanie...
06-05-2015 22:06

Włoskie antipasti - przystawki idealne

Crostini, caponata, minisałatka caprese i zupa szparagowa to dania, które zaserwował w "Dzień Dobry TVN" Piotr Kucharski. Kucharz podjął wyzwanie przygotowania włoskich przekąsek, czyli popularnych antipasti. Dlaczego kuchnia słonecznej Italii jest taka atrakcyjna? - Prostota, dobre składniki i oliwa - wyjaśnił w trzech słowach Kucharski.

d4detro
d4detro

Crostini, caponata, mini sałatka caprese i zupa szparagowa to dania, które zaserwował w "Dzień Dobry TVN" Piotr Kucharski. Kucharz podjął wyzwanie przygotowania włoskich przekąsek, czyli popularnych antipasti. Dlaczego kuchnia słonecznej Italii jest taka atrakcyjna?
- Prostota, dobre składniki i oliwa - wyjaśnił w trzech słowach Kucharski.

d4detro
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4detro
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj