Trwa ładowanie...
24-08-2015 11:15

Desery hybrydowe - smaczne i proste połączenie kuchni japońskiej z europejską

W menu pojawiły się m.in. panna cotta z kurogomą, ciasto z kawałkami czekolady i sosem sojowym oraz biszkopt z kremem o smaku zielonej herbaty matcha i malinami.

d49zys0
d49zys0

Kuchnia japońska jest bardzo zdrowa i wymaga niewielu składników. W połączeniu z bardziej różnorodną kuchnią europejską pozwoli stworzyć szybki, smaczny i wartościowy deser.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek, blogerka kulinarna i miłośniczka japońskich dań, przygotowała przepisy na desery hybrydowe. W menu pojawiły się m.in. panna cotta z kurogomą, ciasto z kawałkami czekolady i sosem sojowym oraz biszkopt z kremem o smaku zielonej herbaty matcha i malinami.

d49zys0
d49zys0
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d49zys0
Więcej tematów