Trwa ładowanie...
d249ozl
10-02-2009 14:24

Bagietka zapiekana z masłem czosnkowym

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d249ozl
Składniki
  • 1 bagietka
  • 7-8 łyżeczek masła
  • 1 roztarty z solą ząbek czosnku
Przepis

Masło utrzeć z utartym czosnkiem. Bagietkę naciąć na ukos w 7-8 miejscach tak by nie przeciąć bułki do końca. W każde nacięcie włożyć łyżeczkę masła czosnkowego. Docisnąć do siebie kawałki bułki by się skleiły. Zapiekać w gorącym piekarniku ok. 5 minut.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d249ozl
d249ozl
d249ozl
Więcej tematów
d249ozl

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj