Trwa ładowanie...
d1zkxdz
10-02-2009 14:24

Bagietka zapiekana z masłem czosnkowym

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1zkxdz
Składniki
  • 1 bagietka
  • 7-8 łyżeczek masła
  • 1 roztarty z solą ząbek czosnku
Przepis

Masło utrzeć z utartym czosnkiem. Bagietkę naciąć na ukos w 7-8 miejscach tak by nie przeciąć bułki do końca. W każde nacięcie włożyć łyżeczkę masła czosnkowego. Docisnąć do siebie kawałki bułki by się skleiły. Zapiekać w gorącym piekarniku ok. 5 minut.

Przepis dodał użytkownik suzume

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zkxdz
d1zkxdz
d1zkxdz
Więcej tematów
d1zkxdz