Trwa ładowanie...
d2ci1dd
Szef kuchni. Zawód dla najlepszych

Szef kuchni. Zawód dla najlepszych

Branża gastronomiczna coraz bardziej zmienia swoje oblicze. Polacy nie chcą już jeść tanio i do syta – chcemy próbować nowych smaków, eksperymentować. Dostosować się do tej sytuacji muszą także młodzi szefowie kuchni, którzy na całym świecie prześcigają się w pomysłach i propozycjach, mających trafić w gusta ich wymagających klientów. O sytuacji młodych szefów kuchni w Polsce, możliwościach ich rozwoju oraz radach, jakie mogą dać im bardziej doświadczeni koledzy rozmawiamy z szefem kuchni Marcinem Popielarzem oraz ambasadorem kulinarnym, Michałem Bałazy.

Ostatnie lata bardzo zmieniły sytuRozwiń

Transkrypcja:

Ostatnie lata bardzo zmieniły sytuację młodych kucharzy W Polsce na pewno Mają niesamowite możliwości takie jak mi do tych Tych czas nie mieli aby Przedstawić Swoje propozycje Pozycje swoje rozwiązania swoje pomysły na kuchnię I wraz z nimi iść po szczeblach kariery co Konkurs San pellegrino jest niebo Tym konkursem który jest jednym z najwybitniejszych na Na świecie Plejada Gwiazd Tak naprawdę młodzi Może z całego Świata Stara się wyłonić Dowartościować U młodych ludzi Którzy starają się pracować ale wedle standardów Szefów Którzy aktualnie dyktują warunki Lub trendy na rynku gastronomicznym Bardzo istotna jest kreatywność przekaz Który za Tobą idzie twoja jakby Wizja kuchni to jak Zapatrujesz się Na na trendy które panują Aktualnie Bo to też jest istotne żeby podążać za tym Żeby wykorzystywać przy Wszystkie Składniki które są na przykład zwierzęciu bardzo istotnym dla mnie było to że pokazałem na naszej Ale nie tutaj na naszym lokalnym podwórku Że nie mamy się czego wstydzić Uważam że Ten Przekaż powinien Płynąć Dawać wiarę młodym kucharzom ale i również chodził i różne inne dziedziny Nie powinniśmy myśleć że Polska jest Gorszy produktem niższy niż kraje zachodu Czy Europy
d2ci1dd
d2ci1dd
Więcej tematów