Trwa ładowanie...

"SmakiŻycia.pl" czyli Magdy Gessler w internecie!

Magda Gessler, znana restauratorka i malarka znalazła swoje własne, niepowtarzalne miejsce w sieci! I to jakie miejsce! Kuchnia i podróże, wnętrza i najlepsze restauracje, pomysły, inspiracje i rekomendacje, historie smaków i zapachów, porady nie tylko kulinarne, plotki z wielkiego świata i felietony, to wszystko w jednym miejscu.

"SmakiŻycia.pl" czyli Magdy Gessler w internecie!Źródło: materiały prasowe, fot: materiały prasowe
d326i4w
d326i4w

- SmakiŻycia.pl to projekt, o którym od dawna myślałam. Chciałabym, aby nasze spotkania w SMAKACH ŻYCIA były inspiracją zarówno dla Was jak i dla mnie. Nauczmy się wspólnie, każdego dnia wydobywać najpiękniejsze barwy z otaczającego nas świata…– mówi Magda Gessler autorka projektu Smakizycia.pl.

Smakizycia.pl to przede wszystkim kulinaria. W dziale Kuchnia odwiedzający znajdą nie tylko niezliczoną ilość przepisów, ale też praktyczne porady jak wybrnąć z najtrudniejszych „kuchennych rewolucji”, historie pisane od kuchni, genezę najsłynniejszych dań, rady jak przygotować okazjonalne menu.

Magda Gessler ma sposób na nawet najbardziej skomplikowaną potrawę. W naszej wirtualnej kuchni znajdą Państwo rozmaite przepisy przygotowywane przez Magdę Gessler zarówno w jej restauracjach jak i podczas domowych spotkań z przyjaciółmi. Zaprezentujemy też inspiracje jak przygotować stół na różne okazje oraz jak zrobić „coś z niczego”. Pokażemy najbardziej niesamowite kuchenne gadżety, o których się nawet filozofom nie śniło. Nie zapomnimy o słynnych osobowościach związanych z jedzeniem, gotowaniem, czy smakowaniem. Bo czym byłaby dziś polska kuchnia bez Anieli Rubinstein czy Lucyny Ćwierciakiewiczowej.

Zaprezentujemy dania, które towarzyszą Magdzie Gessler od zawsze i takie, które poznała podczas swych zawodowych doświadczeń. SmakiZycia.pl to serwis dla tych, którzy lubią i potrafią gotować, tych, którzy dopiero się uczą oraz tych, którzy wolą gdy gotuje dla nich ktoś inny. Jedzenie jest sztuką. „Powiedz jak jesz, a powiem Ci kim jesteś” to słowa jednego z najwybitniejszych znawców sztuki gotowania, autora "Fizjologii smaku" - Anthelma Savarina. Zatem rozkoszujmy się jedzeniem, gotowaniem, smakowaniem. Z przewodnikiem takim jak Magda Gessler wzniesiemy się w tej sztuce na wyżyny.

Zapraszamy do serwisu www.smakizycia.pl

d326i4w
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d326i4w
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj