Trwa ładowanie...
ddb569o

Olga Frycz gotuje. Libańska sałatka, pasta z papryki i quiche

Olga Frycz przygotowała na urodziny swojej córki libańska sałatkę, pastę z papryki i quiche z warzywami. Na deser zaserwowała zaś ciastka z przepisu Soni Bohosiewicz.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
Olga Frycz pokazała zdjęcie swoich dań
Olga Frycz pokazała zdjęcie swoich dań (ONS.pl)
ddb569o

Olga Frycz gotuje

Olga Frycz organizowała ostatnio pierwsze urodziny swojej córeczki Heleny. Na stole pojawiło się wiele smakowitych potraw. "Sałatka z granatem i fetą to libańska sałatka Tabbolueh. Zrobiłam ją według przepisu Anny Starmach. Pasta z pieczonej papryki i pieczonego bakłażana też jest z przepisów Ani. Quiche, czyli placek na kruchym cieście na słono z różnymi dodatkami zalany jajeczno-śmietanową masą zrobiłam na pamięć z głowy, bo to moje must have każdej organizowanej przeze mnie domówki" – czytamy na jej koncie na Instagramie.

ddb569o

Quiche Olgi Frycz i ciastka Soni Bohosiewicz

Trzeba przyznać, że quiche wygląda na zdjęciu bardzo apetycznie. Co było w środku? "Cukinia, suszone pomidory, szpinak, czosnek, cebula oraz feta i koktajlowe pomidory. Ja zawsze cały farsz wcześniej przygotowuje na patelni" – pisze Frycz. Na deser aktorka zaserwowała ciasta według przepisu Soni Bohosiewicz. Zrobiono je z płatków kukurydzianych, masy kajmakowej, słonecznika i orzechów włoskich. Jak podobają się wam potrawy Frycz? Przygotujecie coś z jej przepisu?

ddb569o

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Zobacz także: Co sekundę na wysypisko trafia ciężarówka ubrań. Mania zakupów przerasta ludzi

ddb569o

Podziel się opinią

Share

ddb569o

ddb569o