Trwa ładowanie...
Materiał Partnera
karp z polski
Materiał partnera
07-12-2021 10:49

Karp z pesto. Zaserwuj gościom nową odsłonę tej tradycyjnej potrawy

Pieczony karp z ziołowo-słonecznikowym pesto na świątecznym stole? Dlaczego nie! Przygotuj pyszne oraz proste danie. I zaskocz domowników nowym smakiem.

Polski Karp Organizacja Producentów
d3jht2p
d3jht2p

Do przygotowania karpia z ziołowo-słonecznikowym pesto potrzebujemy: filetów z karpia ze skórą, soku z cytryny, w którym zamarynujemy rybę, pokrojonych w talarki ziemniaków, marchewki i cebuli. Całość będziemy zapiekać w piekarniku.

Z kolei do zrobienia pesto potrzebujemy podprażonych pestek słonecznika, czosnku, świeżego kopru i natki pietruszki oraz oliwy z oliwek.

Jak przygotować danie? Zobaczcie wideo i postępujcie zgodnie ze wskazówkami.

Smacznego!

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Polski Karp Organizacja Producentów
d3jht2p

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3jht2p
Więcej tematów