Trwa ładowanie...
d2ijrid
Jak zrobić domowy makaron?

Jak zrobić domowy makaron?

Nasze sklepy kuszą różnorodnością produktów, ale wiele osób z rozrzewnieniem wspomina smak „krajanki” przygotowywanej niegdyś przez nasze mamy i babcie. Do przyrządzenia domowego makaronu warto użyć mąki pełnoziarnistej – wtedy będzie on bardziej wartościowy. Dodanie większej liczby jaj podwyższy zawartość pełnowartościowego białka w produkcie. Zobacz film.

dziękiRozwiń

Transkrypcja:

dzięki
d2ijrid
d2ijrid
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj