Trwa ładowanie...

Burak w różnych odsłonach

Burak to łatwo dostępne, a często niedoceniane polskie warzywo. Daria Ładocha udowodniła, że produkt ten można wykorzystać nie tylko w wytrawnych połączeniach, ale również do przygotowania deserów.

d3ioqej
d3ioqej

Burak to łatwo dostępne, a często niedoceniane polskie warzywo. Daria Ładocha udowodniła, że produkt ten można wykorzystać nie tylko w wytrawnych połączeniach, ale również do przygotowania deserów.

Ekspertka kulinarna przygotowała m.in. ciasto czekoladowe z burakami i suszonymi śliwkami i zupę krem z pieczonych buraków. Opowiedziała również o zaletach kwasu buraczanego.

d3ioqej
d3ioqej
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ioqej
Więcej tematów