Trwa ładowanie...
d1zwlqc
28-07-2008 13:40

Sos hiszpański

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1zwlqc
Składniki
  • 1 papryka mała
  • natka pietruszki
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2 ząbki czosnku
  • sos majonezowy
Przepis

paprykę opiekać przez 10 minut w piekarniku (180 stopni). Po wyjęciu obrać i posiekać sam miąższ w drobną kosteczkę. Natkę posiekać. Paprykę i trochę natki wymieszać z koncentratem i sosem majonezowym (patrz. mój przepis w serwisie), ząbkami rozgniecionego czosnku i przyprawić do smaku.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1zwlqc
d1zwlqc
d1zwlqc
Więcej tematów
d1zwlqc

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj