Trwa ładowanie...
dgnyg6e
28-07-2008 13:40

Sos hiszpański

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dgnyg6e
Składniki
  • 1 papryka mała
  • natka pietruszki
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2 ząbki czosnku
  • sos majonezowy
Przepis

paprykę opiekać przez 10 minut w piekarniku (180 stopni). Po wyjęciu obrać i posiekać sam miąższ w drobną kosteczkę. Natkę posiekać. Paprykę i trochę natki wymieszać z koncentratem i sosem majonezowym (patrz. mój przepis w serwisie), ząbkami rozgniecionego czosnku i przyprawić do smaku.

Przepis dodał użytkownik inis1984

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dgnyg6e
dgnyg6e
dgnyg6e
Więcej tematów
dgnyg6e