Trwa ładowanie...
d1rm7fg
24-06-2008 08:59

Pasta jajeczna

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d1rm7fg
Składniki
  • 4 ugotowane na twardo jajka
  • łyżeczka suszonej pietruszki
  • 2 łyżki drobno startego sera
  • 3-4 łyżki majonezu
  • sól
Przepis

1. Jajka pognieść widelcem [ew. zmielić maszynką do mięsa].
2. Dodać pietruszkę i posolić.
3. Dodać ser, dokładnie wymieszać.
4. Dodać 3-4 łyżki majonezu.
5. Zamieszać.
Smarować grubą warstwą na pieczywie.
Uwaga! Zamiast pietruszki można dodać posiekany świeży szczypiorek.

Przepis dodał użytkownik antonina75

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1rm7fg
d1rm7fg
d1rm7fg
Więcej tematów
d1rm7fg

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj