Trwa ładowanie...
d1lvwyp
24-06-2008 08:59

Pasta jajeczna

Przepis
3.5
(2 głosy)
Oceń:
d1lvwyp
Składniki
  • 4 ugotowane na twardo jajka
  • łyżeczka suszonej pietruszki
  • 2 łyżki drobno startego sera
  • 3-4 łyżki majonezu
  • sól
Przepis

1. Jajka pognieść widelcem [ew. zmielić maszynką do mięsa].
2. Dodać pietruszkę i posolić.
3. Dodać ser, dokładnie wymieszać.
4. Dodać 3-4 łyżki majonezu.
5. Zamieszać.
Smarować grubą warstwą na pieczywie.
Uwaga! Zamiast pietruszki można dodać posiekany świeży szczypiorek.

Przepis dodał użytkownik antonina75

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1lvwyp
d1lvwyp
d1lvwyp
Więcej tematów
d1lvwyp