Trwa ładowanie...
11-04-2016 16:22

Jak prawidłowo smażyć stek? Będzie idealnie miękki

Jeśli kupimy dobre mięso, sól i pieprz wystarczą do jego przyprawienia. Róbmy to po zdjęciu z grilla czy patelni.

d2w1vmp
d2w1vmp

- Jesteśmy dużym producentem wołowiny, ale jej konsumpcja jest bardzo niska – mówił specjalista od steków, Jacek Pisuła. A szkoda, bo mięso wołowe jest jednym z najbardziej wartościowych. Mięsożercom polecamy szczególnie steki. Zobaczcie, czym kierować się przy wyborze wołowiny oraz w jaki sposób ją smażyć i grillować, by stek wyszedł soczysty.

Jeśli kupimy dobre mięso, sól i pieprz wystarczą do jego przyprawienia. Róbmy to po zdjęciu z grilla czy patelni.

d2w1vmp
d2w1vmp
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2w1vmp
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj