Trwa ładowanie...
d2w1vmp
31-08-2011 17:25

fasolka po bretońsku

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d2w1vmp
Składniki
  • 1 Kg fasoli ,,Jaś '',koncentrat pomidorowy,600 g kiełbasy zwyczajnej lub podwawelskiej,2 średnie cebule,bazylia 1 płaska łyżka,oregano 1 łyżeczka,sól, pieprz mielony i mielona słodka papryka.
Przepis

Dzień wcześniej namoczyć fasolę w zimnej wodzie i zostawić na noc.Rano fasolę ,gotować na małym gazie.Pokroić drobno kiełbasę i cebulę i przysmarzyć na patelni. Gdy fasola będzie miękka dodać kiełbasę z cebulą,koncetrat pomidorowy i przyprawy. Sól, pieprz i paprykę dodać według uznania, do smaku. SMACZNEGO!

Przepis dodał użytkownik KuchniaGosi

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2w1vmp
d2w1vmp
d2w1vmp
Więcej tematów
d2w1vmp

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj