Trwa ładowanie...
dqgdjmh
26 czerwca 2008, 12:40

Zupa ogórkowa

Przepis
Oceń jako pierwszy:
dqgdjmh
Składniki
  • ogórki kiszone
  • dwie kostki bulionu wołowego
  • śmietana
  • liśc laurowy ,pieprz sól do smaku
  • drobny makaron
  • ziemniaki
Przepis

dwie kostki bulionu wołowego wrzucic na trzy litry wody,zagotowac
zetrzec ogórki na tarce jażynowej i dodac do bulionu ,gotowac około 20 minut.Ziemniaki pokroic w kostkę i ugotowac w innym naczyniu, przed końcem gotowania wrzucic do zupy,i zasypac drobnym makaronem. Zabielic śmietaną dodac pieprz isól do smaku

Przepis dodał użytkownik stefanek75

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dqgdjmh
dqgdjmh
dqgdjmh
Więcej tematów
dqgdjmh

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj