Trwa ładowanie...
d3b1fq4
Zapomnisz o polskich gołąbkach. Zapiekana wersja po włosku zachwyca smakiem

Zapomnisz o polskich gołąbkach. Zapiekana wersja po włosku zachwyca smakiem

Poznaj wyjątkowy przepis na zapiekane liście kapusty włoskiej z mięsem mielonym z indyka i serem pecorino – to danie, które łączy lekkość z intensywnym smakiem. Kapustę włoską gotujemy przez około 5 minut, a następnie wypełniamy ją aromatycznym farszem z cebuli, marchewki, czosnku, dymki i przypraw. Całość wzbogacona jest serem pecorino romano oraz parmezanem i zapieczona w piekarniku przez 30 minut w temperaturze 170°C. Danie przygotujesz w foremce o wymiarach 24 x 19 cm. To świetna propozycja na zdrowy obiad, który zachwyci domowników i gości. Idealna alternatywa dla klasycznych gołąbków!
d3b1fq4
d3b1fq4
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj