Targi Pyszna Polska 2017 coraz bliżej!

Do targów Pyszna Polska 2017 czasu zostało niewiele. Przyjdź, zobacz, posmakuj wspaniałej kuchni. W dniach 2-4 czerwca 2017 w Hali Stulecia będzie się działo. Zapraszamy wszystkich w godzinach 10:00-21:00 do strefy Live Cookingu na niesamowite pokazy prowadzone przez mistrzów sztuki kulinarnej. W ramach tegorocznej edycji przedstawimy Wam najlepsze restauracje i najpiękniejsze hotele z całej Polski. Nasz nowiuteńki spot to jedynie skromna zapowiedź tego co będzie się działo. Nie czekaj dłużej. Już dziś kup bilet i zaplanuj swój weekend z nami!

Magdalena Pomorska

Pyszna Polska 2017 to także oferta skierowana do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych. To niepowtarzalna okazja dla tych, którzy pragną poszukać nowych dróg dystrybucji, dotrzeć do licznego grona klientów oraz kontrahentów, a przy tym wspomóc budowanie swojej marki na rynku oraz wzmocnić jej pozycję wśród konkurencji. Już dziś zapraszamy serdecznie 2-4 czerwca do wrocławskiej Hali Stulecia!

20 maja 2017 w Warszawie w restauracji AleGloria odbyła się konferencja prasowa poświęcona inauguracyjnej edycji Targów Pyszna Polska 2017. Medialne wydarzenie z udziałem Patrona Honorowego Targów Magdy Gessler, było doskonałą okazją do przekazania szczegółowych informacji o nadchodzącym kulinarnym święcie we Wrocławiu i zakosztowania doskonałej atmosfery, która zagości w Hali Stulecia 2- 4 czerwca podczas tego wyjątkowego pod wieloma względami wydarzenia. Oprócz wiedzy na temat ciekawych niespodzianek, które przygotowują Organizatorzy Targów i licznych zapowiedzi inspirujących spotkań (szczegóły na: http://wroctargi.pl/uczestnik). Uczestnicy konferencji zostali ugoszczeni między innymi pięknym tortem, który został przygotowany specjalnie na tę okazję. Zapraszamy do zapoznania się z wyjątkową ofertą Pysznej Polski i śledziena profilu wydarzenia na Facebooku.

Specjalnie dla nas Magda Gessler przygotowała apetyczne zaproszenie na Targi Pyszna Polska. Zobaczcie wideo poniżej.

Wybrane dla Ciebie
Świetnie zastępują parmezan. Jedz regularnie, a jelita ci podziękują
Świetnie zastępują parmezan. Jedz regularnie, a jelita ci podziękują
Nasi sąsiedzi zajadają się tą rybą aż miło. W Polsce mało kto kojarzy nazwę
Nasi sąsiedzi zajadają się tą rybą aż miło. W Polsce mało kto kojarzy nazwę
To niedoceniony produkt pszczeli. Ma więcej zalet niż sam miód
To niedoceniony produkt pszczeli. Ma więcej zalet niż sam miód
Chipsy, a może prażynki. Która przekąska jest zdrowsza?
Chipsy, a może prażynki. Która przekąska jest zdrowsza?
Imbir jednak nie dla każdego. Oto kto powinien omijać go szerokim łukiem
Imbir jednak nie dla każdego. Oto kto powinien omijać go szerokim łukiem
Piję czasami zamiast kawy czy herbaty. Jest świetny na trawienie i doskonale pobudza
Piję czasami zamiast kawy czy herbaty. Jest świetny na trawienie i doskonale pobudza
W grudniu jemy na kilogramy. Mało kto zastanawia się, jak wpływają na organizm
W grudniu jemy na kilogramy. Mało kto zastanawia się, jak wpływają na organizm
Są pyszne i regulują poziom "złego" cholesterolu. Do tego wspierają tarczycę
Są pyszne i regulują poziom "złego" cholesterolu. Do tego wspierają tarczycę
O niebo lepsze niż owsiane, a my omijamy je w sklepie. Mają o wiele więcej błonnika
O niebo lepsze niż owsiane, a my omijamy je w sklepie. Mają o wiele więcej błonnika
Dla seniorów powinno być obowiązkowe. Przynosi ulgę jelitom, a stawy tak nie strzelają
Dla seniorów powinno być obowiązkowe. Przynosi ulgę jelitom, a stawy tak nie strzelają
Ratuje stłuszczoną wątrobę, a kupisz w każdym warzywniaku. Jedz, a pozbędziesz się wzdęć
Ratuje stłuszczoną wątrobę, a kupisz w każdym warzywniaku. Jedz, a pozbędziesz się wzdęć
Przez lata traktowaliśmy ją jak odpad. Wspiera wątrobę, pracę jelit i chroni serce
Przez lata traktowaliśmy ją jak odpad. Wspiera wątrobę, pracę jelit i chroni serce