Trwa ładowanie...
28-12-2015 11:42

Podstawowy błąd podczas smażenia jajecznicy. Posiłek traci składniki odżywcze

Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem.

d3k37xz
d3k37xz

Często rezygnujemy z jajek, bojąc się, że podwyższają one poziom cholesterolu. Tymczasem to nieocenione źródło wielu witamin i mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem. Pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przyrządzona.

Wiele osób popełnia podstawowy błąd. Zbyt przysmażone żółtko traci cenne składniki odżywcze. Zobacz, jak prawidłowo przygotować jajecznicę, by była zdrowa i smaczna.

d3k37xz
d3k37xz
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3k37xz
Więcej tematów

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj