Trwa ładowanie...
d23uivl
Podstawowy błąd podczas smażenia jajecznicy. Posiłek traci składniki odżywcze
x-news/TVN Meteo
jedz zdrowo

Podstawowy błąd podczas smażenia jajecznicy. Posiłek traci składniki odżywcze

Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem.
Głosuj
Głosuj
Podziel się
Opinie
d23uivl

Często rezygnujemy z jajek, bojąc się, że podwyższają one poziom cholesterolu. Tymczasem to nieocenione źródło wielu witamin i mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem. Pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przyrządzona.

Wiele osób popełnia podstawowy błąd. Zbyt przysmażone żółtko traci cenne składniki odżywcze. Zobacz, jak prawidłowo przygotować jajecznicę, by była zdrowa i smaczna.

d23uivl

*Nie daj się oszukać na jajkach *

*Czy kurze jajo jest najlepsze *

*7 oryginalnych pomysłów na śniadanie z jajkiem w roli głównej *

d23uivl

Podziel się opinią

Share

d23uivl

d23uivl