Trwa ładowanie...
28-12-2015 11:42

Podstawowy błąd podczas smażenia jajecznicy. Posiłek traci składniki odżywcze

Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem.

d42xgfj
d42xgfj

Często rezygnujemy z jajek, bojąc się, że podwyższają one poziom cholesterolu. Tymczasem to nieocenione źródło wielu witamin i mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jajecznica na śniadanie jest nie tylko sycącym, ale także niezwykle zdrowym posiłkiem. Pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przyrządzona.

Wiele osób popełnia podstawowy błąd. Zbyt przysmażone żółtko traci cenne składniki odżywcze. Zobacz, jak prawidłowo przygotować jajecznicę, by była zdrowa i smaczna.

d42xgfj
d42xgfj
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42xgfj
Więcej tematów