Poczuj magię świąt z QAFP!

Zaproszenie na warsztaty przedświąteczne.

Obraz
Źródło zdjęć: © materiały prasowe

Wszystkich blogerów, którzy wciąż poszukują nowych smaków, zapraszamy w najbliższą środę 7 grudnia 2016 roku od 10:00 do 14:00 do warszawskiego studio Food Lab, na warsztaty kulinarne QAFP w prawdziwie świątecznej odsłonie! Wydarzenie poprowadzi znany dziennikarz i prezenter telewizyjny - Olivier Janiak, a świąteczne menu z wykorzystaniem wysokojakościowej wieprzowiny QAFP, zaprezentuje jeden z najbardziej utalentowanych szefów kuchni w Polsce - Sebastian Krauzowicz.

Przedświąteczne przygotowania w polskich domach wyglądają zazwyczaj tak samo - najpierw wydaje nam się, że do końca grudnia jest jeszcze dużo czasu, po czym wszystko robimy na ostatnią chwilę. Brzmi znajomo? Aby uniknąć stresu już teraz warto w przemyślany sposób zacząć planować wszystkie szczegóły. Podczas warsztatów organizowanych w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP”, uczestnicy będą mieli okazję poznać kilka sprawdzonych przepisów (nie tylko kulinarnych) na udane święta. O tym jakie dekoracje królować będą w tym sezonie na świątecznych stołach oraz jak samodzielnie wykonać bożonarodzeniowe ozdoby, zdradzi mistrz florystki Agnieszka Nożewska i ekspert od dekoracji ze szkoły Art&Deco - Ewa Majewska.

Za kulinarną część wydarzenia odpowiadać będzie Sebastian Krauzowicz – Szef kuchni toruńskiej restauracji „Sfera by Sebastian Krauzowicz”, który wraz z uczestnikami wyczaruje oryginalne, świąteczne dania oraz opowie dlaczego do przyrządzania dań mięsnych warto wybierać certyfikowaną wieprzowinę QAFP. Jolanta Ciechomska, Koordynator Systemu QAFP z Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, doradzi czym kierować się przy wyborze wieprzowiny i przedstawi liczne walory produktów opatrzonych znakiem QAFP.

Relacja z wydarzenia zostanie opublikowana na kuchnia.wp.pl.

Już dziś można zgłosić swój udział w warsztatach. Wystarczy wysłać maila na adres mailowy: warsztaty@partnersi.com.pl (w tytule maila wpisz: poczuj magię świąt z QAFP 7 grudnia, a w treści podaj swoje imię, nazwisko i telefon kontaktowy).

Mamy jedynie 25 miejsc, więc kto pierwszy - ten lepszy! Na zgłoszenia czekamy do 4 grudnia.

Warsztaty są organizowane bezpłatnie w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP”.

|

Obraz

|
| --- |

Źródło artykułu: Informacja prasowa
Wybrane dla Ciebie
Świetnie zastępują parmezan. Jedz regularnie, a jelita ci podziękują
Świetnie zastępują parmezan. Jedz regularnie, a jelita ci podziękują
Nasi sąsiedzi zajadają się tą rybą aż miło. W Polsce mało kto kojarzy nazwę
Nasi sąsiedzi zajadają się tą rybą aż miło. W Polsce mało kto kojarzy nazwę
To niedoceniony produkt pszczeli. Ma więcej zalet niż sam miód
To niedoceniony produkt pszczeli. Ma więcej zalet niż sam miód
Chipsy, a może prażynki. Która przekąska jest zdrowsza?
Chipsy, a może prażynki. Która przekąska jest zdrowsza?
Imbir jednak nie dla każdego. Oto kto powinien omijać go szerokim łukiem
Imbir jednak nie dla każdego. Oto kto powinien omijać go szerokim łukiem
Piję czasami zamiast kawy czy herbaty. Jest świetny na trawienie i doskonale pobudza
Piję czasami zamiast kawy czy herbaty. Jest świetny na trawienie i doskonale pobudza
W grudniu jemy na kilogramy. Mało kto zastanawia się, jak wpływają na organizm
W grudniu jemy na kilogramy. Mało kto zastanawia się, jak wpływają na organizm
Są pyszne i regulują poziom "złego" cholesterolu. Do tego wspierają tarczycę
Są pyszne i regulują poziom "złego" cholesterolu. Do tego wspierają tarczycę
O niebo lepsze niż owsiane, a my omijamy je w sklepie. Mają o wiele więcej błonnika
O niebo lepsze niż owsiane, a my omijamy je w sklepie. Mają o wiele więcej błonnika
Dla seniorów powinno być obowiązkowe. Przynosi ulgę jelitom, a stawy tak nie strzelają
Dla seniorów powinno być obowiązkowe. Przynosi ulgę jelitom, a stawy tak nie strzelają
Ratuje stłuszczoną wątrobę, a kupisz w każdym warzywniaku. Jedz, a pozbędziesz się wzdęć
Ratuje stłuszczoną wątrobę, a kupisz w każdym warzywniaku. Jedz, a pozbędziesz się wzdęć
Przez lata traktowaliśmy ją jak odpad. Wspiera wątrobę, pracę jelit i chroni serce
Przez lata traktowaliśmy ją jak odpad. Wspiera wątrobę, pracę jelit i chroni serce