Poczuj magię świąt z QAFP!

Zaproszenie na warsztaty przedświąteczne.

Obraz
Źródło zdjęć: © materiały prasowe

Wszystkich blogerów, którzy wciąż poszukują nowych smaków, zapraszamy w najbliższą środę 7 grudnia 2016 roku od 10:00 do 14:00 do warszawskiego studio Food Lab, na warsztaty kulinarne QAFP w prawdziwie świątecznej odsłonie! Wydarzenie poprowadzi znany dziennikarz i prezenter telewizyjny - Olivier Janiak, a świąteczne menu z wykorzystaniem wysokojakościowej wieprzowiny QAFP, zaprezentuje jeden z najbardziej utalentowanych szefów kuchni w Polsce - Sebastian Krauzowicz.

Przedświąteczne przygotowania w polskich domach wyglądają zazwyczaj tak samo - najpierw wydaje nam się, że do końca grudnia jest jeszcze dużo czasu, po czym wszystko robimy na ostatnią chwilę. Brzmi znajomo? Aby uniknąć stresu już teraz warto w przemyślany sposób zacząć planować wszystkie szczegóły. Podczas warsztatów organizowanych w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP”, uczestnicy będą mieli okazję poznać kilka sprawdzonych przepisów (nie tylko kulinarnych) na udane święta. O tym jakie dekoracje królować będą w tym sezonie na świątecznych stołach oraz jak samodzielnie wykonać bożonarodzeniowe ozdoby, zdradzi mistrz florystki Agnieszka Nożewska i ekspert od dekoracji ze szkoły Art&Deco - Ewa Majewska.

Za kulinarną część wydarzenia odpowiadać będzie Sebastian Krauzowicz – Szef kuchni toruńskiej restauracji „Sfera by Sebastian Krauzowicz”, który wraz z uczestnikami wyczaruje oryginalne, świąteczne dania oraz opowie dlaczego do przyrządzania dań mięsnych warto wybierać certyfikowaną wieprzowinę QAFP. Jolanta Ciechomska, Koordynator Systemu QAFP z Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, doradzi czym kierować się przy wyborze wieprzowiny i przedstawi liczne walory produktów opatrzonych znakiem QAFP.

Relacja z wydarzenia zostanie opublikowana na kuchnia.wp.pl.

Już dziś można zgłosić swój udział w warsztatach. Wystarczy wysłać maila na adres mailowy: warsztaty@partnersi.com.pl (w tytule maila wpisz: poczuj magię świąt z QAFP 7 grudnia, a w treści podaj swoje imię, nazwisko i telefon kontaktowy).

Mamy jedynie 25 miejsc, więc kto pierwszy - ten lepszy! Na zgłoszenia czekamy do 4 grudnia.

Warsztaty są organizowane bezpłatnie w ramach kampanii „Gwarancja Jakości QAFP”.

|

Obraz

|
| --- |

Źródło artykułu: Informacja prasowa
Wybrane dla Ciebie
Wsyp odrobinę do kawy zamiast cukru. Będzie smaczniejsza i poprawi trawienie
Wsyp odrobinę do kawy zamiast cukru. Będzie smaczniejsza i poprawi trawienie
To warzywo powinno być obowiązkowe dla seniorów. Wspomaga pracę mózgu i jelit
To warzywo powinno być obowiązkowe dla seniorów. Wspomaga pracę mózgu i jelit
Rzadko pojawia się na naszych stołach, a poleca się je dzieciom. Świetne na serce, kości i rozwój mózgu
Rzadko pojawia się na naszych stołach, a poleca się je dzieciom. Świetne na serce, kości i rozwój mózgu
Warto już dziś przygotować zapas na święta. Dyskonty i markety kuszą promocjami
Warto już dziś przygotować zapas na święta. Dyskonty i markety kuszą promocjami
Wędlina szybko stanie się zielona i śliska. Ten błąd popełnia prawie każdy
Wędlina szybko stanie się zielona i śliska. Ten błąd popełnia prawie każdy
Buraki ugotują się raz-dwa. Ten sprytny myk podpowiedziała mi pani z targu
Buraki ugotują się raz-dwa. Ten sprytny myk podpowiedziała mi pani z targu
Wygląda i smakuje jak deser, a odżywia ciało jak pełnowartościowy posiłek
Wygląda i smakuje jak deser, a odżywia ciało jak pełnowartościowy posiłek
Dziadek przechowuje ziemniaki tylko w ten sposób. Pozostają twarde i jędrne aż do wiosny
Dziadek przechowuje ziemniaki tylko w ten sposób. Pozostają twarde i jędrne aż do wiosny
Wystarczy łyżeczka na czczo. Reguluje cukier i wspiera serce
Wystarczy łyżeczka na czczo. Reguluje cukier i wspiera serce
Nigdy nie smaż ryby na tym tłuszczu. Ma to fatalne skutki zdrowotne
Nigdy nie smaż ryby na tym tłuszczu. Ma to fatalne skutki zdrowotne
Wystarczy jedno dziennie. Infekcje będą cię omijać i szybko poczujesz luz w pasie
Wystarczy jedno dziennie. Infekcje będą cię omijać i szybko poczujesz luz w pasie
Polacy krzywią się na jej widok. Ja doceniam za niezwykłe właściwości i atrakcyjne ceny
Polacy krzywią się na jej widok. Ja doceniam za niezwykłe właściwości i atrakcyjne ceny