Trwa ładowanie...
d2brt7p
05-02-2009 21:16

Pasta z twarogu i ryb wędzonych

Przepis

Prosta i smaczna pasta twarogowa z wędzona ryba to genialny dodatek do pieczywa. Możesz przygotować ją na śniadanie lub podać na domowej imprezie

d2brt7p
Oceń jako pierwszy:
iStock
Źródło: iStock
Składniki
  • 25 dag twarogu
  • 15 dag wędzonej ryby (dorsz, szproty, pikling)
  • 15 dag śmietany
  • 1 cebula lub szczypiorek
Przepis

Rybę starannie obrać z ości i skóry, włożyć do naczynia, do którego dodajemy następnie twaróg, posiekaną cebulę lub szczypiorek i śmietanę.
Starannie zmiksować i do smaku przyprawić solą.

Przepis dodał użytkownik suzume

Pasta z twarogu i ryb wędzonych
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2brt7p
d2brt7p
d2brt7p
d2brt7p
Więcej tematów
d2brt7p

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj