Trwa ładowanie...
d1up1gu
d1up1gu

Pasta z twarogu i ryb wędzonych

Przepis

Prosta i smaczna pasta twarogowa z wędzona ryba to genialny dodatek do pieczywa. Możesz przygotować ją na śniadanie lub podać na domowej imprezie

3.0
(1 głos)
Oceń:
d1up1gu
Pasta z twarogu i ryb wędzonych
iStock
Pasta z twarogu i ryb wędzonych
Składniki
  • 25 dag twarogu
  • 15 dag wędzonej ryby (dorsz, szproty, pikling)
  • 15 dag śmietany
  • 1 cebula lub szczypiorek
Przepis

Rybę starannie obrać z ości i skóry, włożyć do naczynia, do którego dodajemy następnie twaróg, posiekaną cebulę lub szczypiorek i śmietanę.
Starannie zmiksować i do smaku przyprawić solą.

Przepis dodał użytkownik suzume

Pasta z twarogu i ryb wędzonych
Kategoria przepisów
Sposób przygotowania
Główne składniki

Podziel się opinią

Share
d1up1gu
d1up1gu
d1up1gu

d1up1gu
d1up1gu
d1up1gu