Trwa ładowanie...
d2y36dw
04-10-2009 15:39

Papryka nadziewana

Przepis
4.6
(7 głosów)
Oceń:
d2y36dw
Składniki
  • -trzy małe papryki,
  • -trzy gotowane jajka,
  • -40 dag. twarogu,
  • -10 dag. masła lub margaryny,
  • -cztery łyżki śmietany,
  • -pęczek szczypiorku,
  • -sól, pieprz,
Przepis

usunąć pestki i włókna z papryki, następnie twaróg utrzeć z masłem , śmietanom oraz przyprawami i połączyć z drobno posiekanym szczypiorkiem. Paprykę napełnić do połowy serem, w środek włożyć jajko ,lekko je ucisnąć, dopełnić serem paprykę.Wstawić do lodówki na trzy godziny.

Przepis dodał użytkownik terenia__

Podziel się opinią

1

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2y36dw
d2y36dw
d2y36dw
Więcej tematów
d2y36dw

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj