Trwa ładowanie...
d31c4s2
06-11-2008 18:23

papryka faszerowana

Przepis
Oceń jako pierwszy:
d31c4s2
Składniki
  • 4 duze papryki
  • 1/2 kg mielonego miesa
  • 1 torebka ugutowanego wedlug przepisu na opakow. ryzu
  • sol pieprz
  • kostka rosolowa
Przepis

Odcianamy czapeczki z papryk i wydrazamy nasiona.Ugotowany ryz mieszamy z miesem mielonym i przyprawiamy sola i pieprzem (jak kotlety mielone)Mieso z ryzem nakladamy do wydrazonych papryk i przykrywamy czapeczkami.Wkladamy do garnka z woda (ok 1/2 szkl.),wrzucamy kostke rosolowa i dusimy pod przykryciem ok 40 minut.Do miesa z ryzem mozna dodac drobno pokrojona, podsmazona cebulke cena ok 15-20zl

Przepis dodał użytkownik kalina_101

Podziel się opinią

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d31c4s2
d31c4s2
d31c4s2
Więcej tematów
d31c4s2

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj